Dobře se (mi) tu žere

Tak trochu nestandardní titulek, ale neskutečně pravdivej. Všichni okolo se tu prostě jen cpou, od sladkostí, po hordy masa, různejch rejží, americkejch pizz a hamburgerů s hektolitry (pepsi)koly. To jen že sem si přečet v místním Weeku, jak na tom budou za pár let Ománci. Samá cukrovka a podobné příjemnosti z jejich neustálého cpaní. Tady to na obrázku je jako první echt žrádlo co sem si mejma levejma rukama uklohnil. Z výsledku sem byl tak překvapen a potěšen, že prostě foto muselo následovat. Na nějaké uštěpačné poznámky nehodlam reagovat páč to bylo dost dobrý (modifikace mikra receptu ;)). Ale je na čase zabrzdit, páč například dneska sem sem cpal non-stop přes 2 hoďky, příjemně to na začátku odstartoval pivkem a teď relax u 4hero a červenýho vínka. Uff. Rosim se ;) Otevřeli tu taky konečně ománskej Datart. Lidí jako sraček nadrženejch na elektroniku, plejstejšn 3 a LCD televize. Ale tedy zklamání. Chtěl sem si koupit XBOX 360, na zagemesení naprosto ideální, jenže cena je tu neskutečně vysoká (asi nedostatek a velká poptávka) a na ty bundlovaný hry se můžu Billovi vybodnout.Jen pro orientaci, XBOX 275OMR, PS3 235OMR (mam dojem, že levnější než u nás, ale ty hry na blueray x)). Tak sem aspoň doufal, že Nintendo Wii se svym děsně cool ovladačem bude za dobrou cenu. Houby. 211 riálů, takže nemam nic a koupil sem si od Microsoftu lejzrovou myš. Jako k narozeninám, abych si to ospravedlnil ... Bych málem zapomněl, link na fajn art soft erotiše photos japaneseforms.blogspot.com. Některé moc sexy, akorát já se podivam asi tak na 1/3. Omantel se moc snaží a blokuje a blokuje ...

Komentáře

  1. Kdy tvoje vana dostane meno? Moje se menuje Pepička a denne se sni mazlim :oops: :arrow: :wink:

    OdpovědětVymazat
  2. Eeee, no nad tim sem jeste nepremejslel. Ja myslim, ze to tak vazny neni. Ona ta vana ani moc neni, si teda myslim. To de vsechno do svalu! 8)

    OdpovědětVymazat
  3. koukam ze panaček má spousty času na domácí vyvařování :D to se ti bude do manželství hodit :twisted:

    OdpovědětVymazat
  4. che che, takze ani nemusis chodit do posilovny :D

    OdpovědětVymazat
  5. jj, v televizi rikali, ze muzi u sporaku jsou sexy ;) budes muset pripadne manzelky odhanet ;)) a jeste mi jednou podekujes! :D

    OdpovědětVymazat
  6. zato ženský jsou sexy jen do 18-ti, pak jim žádnej sporák nepomůže :lol: .. petře: máš nejlepší roky teprve před sebou :!:

    OdpovědětVymazat
  7. jaky manzelky? co to melete? a) vratim se neskutecne bohatej (50% v ropnym vrtu) b) vratim se jako kuchar par excelence c) vratim se desne sexy vopalenej d) krasna postava vypracovana v ***** posilovne ... takze jaky manzelky? takze rovnou davam inzerat, hledam peknou kurvu, co nebude sat z kreditky (primerene, primerene) a bude jedine na to, co se sam doprat (no?? ehm) nemuzu ... uplne :twisted: jo a ten vek ... to beru do 24.99 :lol:

    OdpovědětVymazat
  8. uff, to sou vobedy, pul kila cerstve vylovenyho zraloka s bramborem za 30 korun 8O du to zalejt pivem :o

    OdpovědětVymazat
  9. Ja myslel ,ze tam jedes tvrde pracovat, a ty porad, kde jsi byl na vylete, co sis poradnyho uklohnil, jak se tam neda nakupovat a ze ti roste pupek... Ze ty nas tahas za nos a ve skutecnosti sis do omanu vyrazil na 2 roky prazdnin ? :idea:

    OdpovědětVymazat
  10. taky me prijde ze cely jeho "blogy" je jen o jidle a vsem co se okolo točí + mlsný pohledy na filipínky :D ( kód: BX16 - bééééé-iks-óóó )

    OdpovědětVymazat
  11. ses asi padlej na hlavu nee, bx??? zaklad je zrani, od toho se vse vodviji a kdo rika ze ne tak keca ... zbytek prichaze hnedle potom, chlast, zeny, roknroll :twisted:

    OdpovědětVymazat
  12. filipinky? ja sem slysela uplne neco jineho...spis buzny v suknech :D

    OdpovědětVymazat
  13. ja sem zas slysel ze tu nekdo rychle vyzah strasne moc vina a pak 17 minut po klekanici zvanil na nakym blogu :wink:

    OdpovědětVymazat
  14. to se vsechno pozna z pár písmenek? a kolik jsem mel ja piv od středy? ( pro ománce, dneska je neděle )

    OdpovědětVymazat
  15. to nevim, pac sem byl vcera taky pod vlivem a mel sem vypnutej radar (rano mi blikala kontrolka bolesti hlavy) :wink:

    OdpovědětVymazat
  16. a nejmenuje se ta kontrolka nahodou mesita :?: :D

    OdpovědětVymazat
  17. ne, dys sem nakalenej tak je mi mesita ukradena, takze sem nakalenej aspon trochu kazdej den :D

    OdpovědětVymazat
  18. tak to mas kliku ze nejsi abstinent :lol: ale uznavam ze je to dobrá záminka 8)

    OdpovědětVymazat
  19. už tejden žádná událost? :?:

    OdpovědětVymazat
  20. konsolidace udalosti probiha v hlave, ale vzhledem k tomu, ze hlava ma pravidelny prisun alkoholoidu kazdy vecer, tak uz nezbyvaji zadne zdroje na napsani postu 8)

    OdpovědětVymazat
  21. Takže všechno co si vyděláš, tak prokalíš? Na to si nemusel jezdit tak daleko :lol:

    OdpovědětVymazat
  22. ale zase je to exoticke a romanticke prokalit vsechno v poušti daleko od domova :D

    OdpovědětVymazat
  23. :roll: 5 litru dobryho vina za 480kc a pivko v plechu za nakejch 25 .. cajk ceny :wink: kazdopadne to je romanticky :P

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej