Slavia Prague knock out Ajax

Hlavní sportovní titulek včerejších Oman Tribune. Aspoň tedy něco, když to AC projela s Arsenalem. Během dvou týdnů sem se smířil s faktem, že měsíční pivní dovolená skončila, a že nastupuje doba temna. Nicméně zatim smůla - vážnější karambol se mi zatim nepřihodil. Pokuď pomenu fakt, že na Istanbulskym letišti sem se "zapomněl" při okukování sukní a vyslech sem svoje jméno v nádražnim rozhlase. V letadle byl polit džusem, a ve snaze se zalíbit turkyni, sem ji s úsměvem odzbrojil "že to nevadí, doma mám přeci pračku".Do dvou dnů sem opět na český, momentálně úplně k ničemu, řidičák získal nové fáro. Ale když klient pravidelně platí, tak jde přeci všechno ;). Ševroleta Aveo ve skvělé LS výbavě, model 2007. S bílou raketou - Hjundají se to opravdu nedá srovnavat. Za odměnu sem druhej den vyfásnul pokutu za parkování "na silnici". Oficíra sem doběhl a ve snaze vyzjistit kolik že mě to bude stát, na mě spustil arabsky. Další debatu sem si rači rozmyslel, protože pak mi došlo, že by taky náhodou mohl chtít doklady. To je v podstatě všechno co se stalo za 14 dní. Plánovanej vejlet do 1000km vzdálenýho Salalahu se nějak odkládá, nicméně do října je času dost. Zbytek je posilka (pan hrana), tenis (pan Federer), pinčes (pan Forrest Gump), skvoš (pan Pinďa) a pak 14 dní/2 kila navíc (taky pan Pinďa). Prostě ten datlovej páj je skoro tak dobrej jako ten banánovej. A k tomu těch 5 litrů báječně naložených utopenců ...

Komentáře

  1. a co z toho na tý stvrzence je tvoje SPZ :twisted:

    OdpovědětVymazat
  2. ee, ty voe, to nevim, musel bych to dukladne porovnat se znackou :D ale prej je tam napsano neco jako stani na silnici :wink:

    OdpovědětVymazat
  3. Tak příště parkuj radši na chodníku :idea: :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hele jak to vypada s tim vejletem? Uz by bylo nacase zacit kupovat vybaveni. Uzeny praseci pracky, uzeny jazyky a naboje do kalacha.

    OdpovědětVymazat
  5. Zatim nijak ... naboje do kalacha sou stejne zbytecny, staci zaskocit do vedlejsiho jemenu 8) a ty jazyky a pracky ... to si sezeru sam :D

    OdpovědětVymazat
  6. musim uznat ze ti utopenciii, vypadaji fakt sqele, skoda ze nebudou dobrý :wink:

    OdpovědětVymazat
  7. vylet nam zkazila jenda sliznice :x

    OdpovědětVymazat
  8. joo, sou fakt desne hhhnusnyy 8) mno a sliznice nic nezkazila pac sem rikal ze tu bude v listopadu a min na 2 tydny ... tudis si stezuj na michala, ze neprijel na zacatku zari aby si vychutnal ramadan :wink:

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej