Social Retard

Eskapády slečny Jann pokračují! Což je naprosto skvělé bo bysme se tady nudili, že. Začneme teda takhle ... byl večer velikonočního pondělí a Jann konečně přišla domu. Bouchly dveře, prošla pod plachtekou osoba, bouchly dveře. Musim podotknout, že sem ji úplně neignoroval, ale normálně ji pozdravil. V mezích. Protože večeře a na plátně Červenej trpaslík. Za pár rychlých minut Osoba produsala do kuchyně (chodí zásadně po patách), hodila do mikrovlnky kočku ve vlastní šťávě a nasupeně zaplula do mého křesla. V tuto chvíli bylo jasný, že se něco semele. A taky že jo! Po pár minutách vystřelila hysterka dotaz na jazyk Trpaslíka. Tak dvd běželo v češtině, tak sem samozřejmě odpověděl, že ano, že je to v češtině. Odmlka na straně osoby. Osoba zafuněla a začla jako kulomet štěkat, že je od nás rude se dívat na něco čemu nerozumí. Snaha o ignorování ale neprošla, osoba se ještě víc rozlítila a tak sem prostě típnul power a šel raději umývat nádobí, protože bylo nad slunce jasný kam by debata vedla ...... bohužel Jann to nebylo po chuti a následovala mě do kuchyně za současného potřískávání nádobí. Krátká výměna názorů jí očividně nestačila a tak se do mě pustila pořádně. Opět mi vynadala do fucking cokoliv a opět mi vyčetla jakej terror sem na ni já a kšilt-čtverec-veverka uchystali. To je mi fakt líto - čtverec by se měl stydět za to, jak ji strašil svym zcela obnaženym, chlupatym pandírkem a kšilt za to, že se odmítal stát objektem její touhy ;-). Siréna kolem kroužila a pak na mě vybafla naprosto jedinečnou větu "Tak kde sou ty tvoji kamarádi z muscatu, có, kde je máš, you social retard!". Celá se třásla, u huby se jí dělala pěna jako ošklivýmu čoklíkovi a skrze dojídající humus jí prosvítaly rovnátka. Humus ... No kdyby ji Milan nezastavil, tak snad na mě vlítne a uštědří mi nejeden novozélandský políček. Milan zakročil, Jann zafuckovala, práskla dveřma, práskla druhejma dveřma a v pokoji votočila volume doprava, úplně doprava, a za songu Beautiful Day od U2 sou zhroutila do postele. Nebo taky ne 8) A tak se šlo na pivo. V noci sme ještě našli v kuchyni brilantní liebesbrife a eště než sem usnul, tak sem opatřil její imigrační list razítkem nežádoucí. Ještě malej dodatek. K velikonoční pomlázce Jann dostala á revoir od dočasného přítele (tzv. 3 dny s Jann a dost), obsypala se nějakou smrtonosnou vyrážkou, kterou jí obdarovalo moře (odhlavyažkpatě) a v nové práci u Ernst a Young, podle všeho, nedostala čokoládovýho zajíce!

Komentáře

  1. no to dik za to aspon :D kazdopadne si uspesne ucpala hajzl a 2 nebo 3 dny doma nebydlela, protoze bad small a ona je neschopna pouzit chemii a zvon :roll: ... tak vcera prisel paki instalater a nebyl z toho nadsenej :twisted:

    OdpovědětVymazat
  2. Maj místňáci taky apríl? Třeba , že jako nabehnou do obchodu s falešnou bombou a pak řeknou apríl? :twisted:

    OdpovědětVymazat
  3. no voni maj april snad kazdej den, aspon tak mi to pripada :D

    OdpovědětVymazat
  4. no nádhera :D doufám že tam ještě bude, až tam budem my :twisted: jen se na ni budu koukat se zájmem a pozorovat její soptění :twisted:

    OdpovědětVymazat
  5. ne voe, to uz tu rozhodne nebude, ma na to mesic ... otazka je, kde budu ja, za pul roku 8)

    OdpovědětVymazat
  6. tyvole, ty se nudíš ne? takhle rychly odpovědi 8) takze plan my+ty+omán už neni na pořadu dne? :evil:

    OdpovědětVymazat
  7. natoc nejaky ty jeji keci na mobil ( video ) at z toho taky neco máme :twisted:

    OdpovědětVymazat
  8. to byla jen nahoda pac sem prisel z vobeda :wink: plan porad je ... na 2 pulku prosince, jak uz sem rek, pokud se bude bydlet stale ve stejnem baraku ... :?

    OdpovědětVymazat
  9. znova sem si to přečetl, a je to pořád dobrý :lol:

    OdpovědětVymazat
  10. technicka: au revoir, ne á revoir :idea:

    OdpovědětVymazat
  11. nj, tak francais sem mel naposled pred 11 lety no :wink: kazdy nema bageterii s originalnim francouzem na rohu 8)

    OdpovědětVymazat
  12. hmm...jak to vis? :)) (btw prodava tam ale jedna slecna, ktera si myslela, ze jsem anglicanka, zadny francouz)

    OdpovědětVymazat
  13. tyvole, tak nejakou story :D

    OdpovědětVymazat
  14. Sou tri moznosti. 1) byl to nudnej mesic kdy nic netalo za to aby se o tom psalo. 2) lama skoncila u sultana v haremu 3) a nebo oboji

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej