Telemost Praha-Muškát obnoven

Tě pic! Obnovuji telemost z Muscatu po dlouhých 4 týdnech. Nechtěl sem, nechtěl, ale musel. Kurva, vzdát se skvělých čtyř týdnů v Česku a odject zpátky bylo dost náročný, ale někdo na ty araby makat musí. Aspon vobčas. Další dovolená už nebude a ramadán se za to považovat nedá. No, aspoň je na co vzpomínat.
Z Muscatu, z Ruzyně, rovnou do knajpy, pivo pivo, panák panák (děkuji Míše ;)), ráno spravný český blití do porcelánu. Pohoda na Slovensku s roštěnkama všude kam se podiváš, Let it Roll doslovně prosranej od TojToji k TojToji (děsběs) ... navíc rozsekanej (čti vyškolenej) od šťabajazny ve fotbálku. S diamantem na pupíku. Krása. Fakt! :)
A tak šel čas, knajpa za knajpou, tlačenka za utopencem ... no jen nějak ty ženský se zas vyvedly. Ale co, sem mladej, nebudu se unáhlovat, přeci. I když, Miroslava (pěkný méno, ne?) jako jo. Ušatej Batman s šášou Krusty taky ušel teda. Bych řek. No a co v Ománu? Ani ne vedro, ale už se to konečně lepší. Prádelní vlhkost a i ty teploty konečně šplhaj nad 35. Už sem byl nesvůj, že v Práglu bylo větší vedro a tady to bude brnkačka. Taky dosud nemam auto, indián z půjčovny na mě dlabe, a zjišťuju, že bez řidičáku to je trochu problém. Asi si koupim kolo.
Jinak teda pocity smíšený. Celkově na pikaču, se mi to zdá. Aspoň že zejtra dorazí comrados a bude ňákej vejlet. Minimálně ten Salalá. Takovej světlej okamžik (nepočitam ty dvě štangle uheráku a linecký kolečka, co sem propašoval skrze železnou oponu). Ale jinak je tu pěkně. Fakt!;-)

Komentáře

  1. rozveď to roští,neasi :roll: :)

    OdpovědětVymazat
  2. sem si to vymyslel, neasi ... ja a rosti? :D

    OdpovědětVymazat
  3. to je jasny, mas prece gillette a proto krome par chlupu na hlave jinde zadny dalsi rosti uz nemas. To da rozum.

    OdpovědětVymazat
  4. madlen aka mdfk13. srpna 2008 v 7:18

    potvrzuji příjem ;) teda

    OdpovědětVymazat
  5. ty zijes v Omanu? jsem netusila, ze tu nejsem jedina Ceska. Je tu jeste nekdo dalsi?

    OdpovědětVymazat
  6. snazim se prezit :) je nas tu vic, ale prsty na jedne ruce vystaci ;)

    OdpovědětVymazat
  7. jj, pan kral Miroslav...

    OdpovědětVymazat
  8. tu nejak zmizly komentare (server probl), takze pro zahru ... Azajba, kousek od Safeeru :wink:

    OdpovědětVymazat
  9. oh Safeer, v tom jsem bydlela v Kuvajtu, vickrat bych tam nesla... Azaiba je cca 20km od nas :D mohl by jsi se mi ozvat na mail pls - zahrah.alali@hotmail.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej