Výpověd

Po tragicky prokaučovanym fotbale, tragická zpráva z Ománu (spíš tedy asi jak pro koho). Takže máme tu jednu pěknou výpověd. Výpověď z ubikace. Náš neoblíbenej pakoš-landlord nám dal výpověd k 31.8.2008. Jako důvod uved velice nehezkou kulišárnu a to, že bez předchozí dohody sme si dovolili ubytovat na x měsíců (přesně 3.5 měsíce pekla a hysterie) cizí ženskou (!) a protože se neslučuje pobývat s cizí ženskou v jednom bytě, tak z důvodů ignorování lokálních zvyků nám dává vypověd. Chalas.

Pravej důvod je samozřejmě nenažranost po penězích, ale tahle situace s crazy Jann mu parádně nahrála k činu, jak se nás zbavit. Rychle a legálně. Další fuck off je nedostatek bytů za rozumnou cenu. Byt obdobně velkej se už běžně pronajímá za dvojnásobek co platíme teď (bezmrknutívoka 1300RO x 40/měsíc). Navíc se rozmohl nepříjemnej nešvar, že pronajimatelé chtěj nájem na rok dopředu. Taky pěkný, když tu rok nehodlam bejt ani za ň. Výsledek je takovej, že spolubydlící sehnal čistě náhodně opravdu malej byt, s jednou ložnicí, obývákem a koupelnou. Pravda za skvělé peníze (polovina co platíme teď). Nicméně to znamená, že já se na těch pár měsíců stanu obyvatelem obývaku (aspoň dostojim jeho názvu, hmm). Což je mi celkem jedno, jenže to znamená, že smolpachol jakékoliv další navštěvě, protože neni kam s ní (navíc v bytě kde už sám budu spíš návštěva).

Momentálně to beru jako definitvní a nečekam nějakou změnu k lepšímu, protože malý byty nejsou. A pokuď jo, tak za nesmyslně vyšponovanou cenu a navíc v debilních lokalitách někde za Muscatem. Sere mě to a to hodně. Opravdu sem si představoval Vánoce a Silvestra jinak, než je trávit sám jak kkt v plotě ... :?

Komentáře

  1. Tak to je pekne fucking situace :evil:

    OdpovědětVymazat
  2. tak to leda, ze to stihnem do konce prazdnin ... :!:

    OdpovědětVymazat
  3. fucking to je ... pokud do konce prazdnin tak termin 9-25.srpen jde, ale rikam ze je vedro ...

    OdpovědětVymazat
  4. sem se dival a jedinej termin je 11.8.-21.8. nebo 28.8. to je za 588Euro (14500), s tim ze Milan tu ke konci bude, tudiz abyste ho nevotravovali, tak by se na konec jelo/letelo do Salalah (1000km) ... zpatecni letenka stoji 60RO (2500CZK). Autem je to opruz a je nutnej 4x4 ... do Salalah bych s vama jel, pac je to tam super. Tech 28.8. je ale uz dost blbej termin, pac se stehuje z baraku ... takze je to na vas ...

    OdpovědětVymazat
  5. Tedy do Salalah jedine vlete, coz je jako prilezitost a jak to tam vypada treba tady http://flickr.com/search/?q... :wink:

    OdpovědětVymazat
  6. Ja bych rozhodne jel i do ty vypeceny trouby co tam prave je. Takze 1X letenku pls. 8)

    OdpovědětVymazat
  7. Ted sem mluvil s Milanem, takze prichazi v uvahu termin (kvuli stehiovani) 21.8. a nebo 24.8. ale to je letenka uz za 17500 ... a nebo jeste 9.8.-21.8. taky za 17500, takze je to na vas :idea:

    OdpovědětVymazat
  8. tak máme zamluveno 11.8. - 24.8. pobyt, tak nachystej postýlky, zabíram si tu nejlepší :twisted:

    OdpovědětVymazat
  9. cajk, na primerene tvrdy zemi mista dost ... hadat se nebudete :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej