Večer pod lampou

... aneb pokračuju dalším plytkým čtením na pokračování. A protože se mi dostalo pochvaly od mladé čtverečkové, tak z dlouhé chvíle sem, jako hold holdingu čtverečků, vytvořil kresbu. Spatřuje-li někdo v oné kresbě Knížákův styl, tak připouštím, že sem se mírně inspiroval rukou mistra. Tolik z kultury z Ománu. Teď k tomu, proč je tu vlastně fotka tý mešity. Tak to je, prosím, mešita momentálně spící. Její méno ještě neznam a ani toho imáma co do ní 4x denně troubí moudra z koránu. Zato bezpečně vim, že je vybavena kvalitníma megafonama s úrovní hluku převyšujících 150x hygienické normy u Ruzyňskýho letiště. Teď nevim na co si vlastně ty lidi tam stežujou! Už sem si vypěstoval reflex, že se pravidelně před vysíláním na velice krátkých vlnách probudim, vyslechnu si kázání pána v plášti a pak dvě hodiny koukam do stropu. To že v práci, odpoledne, do sebe leju pravou arabskou kávu abych nevytuh už je celkem vedlejší. To kafe je stejně určitě instantní Čibo.Dál bych tu měl jednu známost. To nalevo (jak sem se dozvědel Dracena) je Matylda. Věk je tak akorát, pěkných pětadvacet. Do ničeho mi nekecá, jen občas trochu zachlastá. Ale byla tedy dost drahá. Pravda, 16 riálů není zas až taková price neboť sobotní kurvičky u hotelu byly minimálně za dvojnásobek. Samozřejmě po pár pivech sem jako přemítal, jestli se nemám zeptat kolik je hodin, ale bezpečná dvojitá jizda kolem kumulplacu odhalila značný nedostatky. Prvně, ta pěkná ukrajinská blondýna nebyla pěkná ukrajinská blondýna, ale odbarvená čínská cuchta. Navíc s xichtem nápadně podobným sestrám Marge. Ta druhá, taky z čínské lidovědemokratické republiky, byla o dost lepší. Minisukně z latexu (fetiš style pro CML) a krátké tričíčko bylo dost sexy. A právě proto byl kolem ní hrozen ománců v dishdashe. No takže tak zas nic. Nicméně už cítím praštění v kostech ... něco přijde! Minimálně zítra ráno v 4:50. Dědek s megafonem s vopravdu volume doprava ...

Komentáře

  1. hmmm, matylda....nice! :) az na tu igelitku, ve ktere musi byt...chudera. (eeee neni zde nejaka narazka na vek? :roll: ja se osem taky nehodlam na takovou blbost chytat a chytre nekomentuji ;))

    OdpovědětVymazat
  2. stara fotka, uz ma novej kvetinac a kvalitni cernou hlinu 8)

    OdpovědětVymazat
  3. aspon ze tak, pane zahradniku :wink:

    OdpovědětVymazat
  4. kytka vypada fakt sqele, myslim ze si zvoli spravne .. na sport te taky nechá koukat, jen to nadobí neumeje a nevypere :D

    OdpovědětVymazat
  5. zdálky ta kytka vypadá jako hulení .. ehm :roll:

    OdpovědětVymazat
  6. to je teda bujna fantazie :roll:

    OdpovědětVymazat
  7. huleni? huleni?? :roll: :lol:

    OdpovědětVymazat
  8. Kde's nechal ovci,že pokukuješ mo kurvičkách? Že zůstala zabalená doma? :oops:

    OdpovědětVymazat
  9. Jo a na velký hluk fungujou špunty do uší (nebo sluchátka, ale s těmi se špatně spí 8O ). Tady u nás se dají špunty koupit v každým hobby šopu.

    OdpovědětVymazat
  10. a nebo zastřel imáma :twisted:

    OdpovědětVymazat
  11. ovci sem vzit nemoh, je zakaz dovazet jakekoli porgnograficke predmety :D a na spuntech uz se pracuje, protoze vidim, ze to je zaklad ... a nebo se kazdej den zlejt, jako treba dneska, to se mi ani nezda o mesite 8)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej