Deka

Tejden úplně postavenej na hlavu. Na začátku na mě padla nějaká ománská deka. Ta padla zřejmě i na kolegy v práci, protože akorát něco chtěj a když já chci jen jednoduchou odpověd na mail, tak se tváři, že o ničem nevěděj. Prostě inšála. Až co Alláh ... k tomu připočtu drzost indiána , co mi pronajímá auto. Škoda, že při druhym telefonátu se krotil. Byl sem tak vzteklej, že sem čekal jen na spouštěcí impulz a korejce mu hodil na hlavu. K tomu dvě noční do tří do rána, málem zajetí černobílýho králíčka (wtf??) a fakíra, co si to štráduje prostředkem silnice, polonahej s turbanem na hlavě, s hůlkou a přes metr dlouhym hadem (wtf2??). K tomu už definitivně jezdim načerno, takže až mě zkontrolujou poliši tak, při mym štěstí, poputuju rovnou do lochu. Zbytek tejdne pokračoval ve stejnym, nudnym duchu. Nic zásadního. Nic novýho. Jen slunce přitlačilo na pilu a je permanentně kolem 42. A dneska přišel pátek ... a spadlo mi do klína zlatý štěstí :D Kartáč Heinekenů (12RO), nějaký Fostery (á 0.420) a lahvinka červenýho z Chile. K tomu sem dešifroval troubu a vyřešil roháček "jak zažehnout plamen", ale tak sem kluk šikovná, že. Takže se tu peče ;) A poslední naprosto luxusní zpráva ... zítra přivezou pingpongovej stůl! Je sice zroben lidovejma žlutejma ručičkama, ale je lepší a o třetinku levnější (60RO) než západoevropskej, made in germany. A to se vyplatí! Btw a víte, že u arabů frčí metal? Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit. Slayer, Metallica, Iron Maiden, Sepultura ... ;)

Komentáře

  1. copak se deje s korejcema ( všechny stejny sračky - pin potvrdi ) ze ho chces házet? A jinak, jestli se vratis s pečícím uměním, tak se taky dám do bábovky 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jinak mám taky blbej den, zacalo to uz vcera večer u kadeřníka se záměnou desinfekce/voda, dneska jsem zlomil tiskárnu u zakazníka, přejel málem díte v kočárku zakempeny v mrtvym uhlu na parkovisti, potkal bývalého generálního blba, blbe obednal díl a pak zjistil ze správně :?

    OdpovědětVymazat
  3. u kadernika (?) sem nebyl, jedu do leta bez ostrihani, na manicku 8)

    OdpovědětVymazat
  4. tywoe, to te zabásnou za extrémismus :lol: a my te nepoznáme a na letišti tě vrátěj :twisted:

    OdpovědětVymazat
  5. nesmysl, jedu podle fotky jardy jagra zamlada a ten je vsude popularni :twisted:

    OdpovědětVymazat
  6. tak to aby si zacal hrat kockey aspon amatersky ( pískovaná s hakysákem ) :D

    OdpovědětVymazat
  7. jo kluk sikovna, ktery si ovsem nevsiml zaseknuteho plechu ze...no nic :P jinak cernobily kralicek a pres metr dlouhy had...najs :))

    OdpovědětVymazat
  8. la pardon, otevrenou troubu sem videl poprvy v zivote 8)

    OdpovědětVymazat
  9. ja to chci vide taky, kde to je k vidění ?

    OdpovědětVymazat
  10. ses si jistej, ze to uneses? pac to je jen pro silny chlapy :twisted:

    OdpovědětVymazat
  11. na ty sile tedka pracuju, takze si myslm ze to nejak zmáknu 8)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej