Herna na padesáti procentech

Here we go! První přírustek do ománský "herny". Značkovej čínskej tejbltennis, Stiga pálky pro profíky á 10 riálu, chladící se pivka v lednici a digitální klimatizace s ionizérem proti zkolabování hráčů. A jako bonus free WiFi access na internet! Další task je sehnat elektronický šipky, což se zatim jeví jako fuckin' problem, protože jediný elektronický šipky jsou k vidění na Eurosportu. Zřejmě je na čase navštívit Dubaj. Jo a nesnášim žehlení. Žehlení košil! Tomu já řikam punishment!UPDATE: pro nevěřící tomáše, co si pletou větrák s digitální klimatizací X)

Komentáře

  1. tou digitální klimatizací s ionizérem myslíš ten větrák nehoře skrz to levý okno? Tak to nic moc. Ale jinak jako dobrý. Nějak moc se tam zabydluješ, ne?

    OdpovědětVymazat
  2. jo ty dve kosile..tomu se nerika zehleni KOSIL! X) ;)...az od peti kusu nahoru :P

    OdpovědětVymazat
  3. a co fotbálek a bowlingová dráha?

    OdpovědětVymazat
  4. Ty nosíš košile? To je nějaká pracovní povinnost?

    OdpovědětVymazat
  5. Vezmeš si ten stůl pak s sebou do Prahy?

    OdpovědětVymazat
  6. "narazku" na vetrak sem uved na pravou miru :roll: kosile nosim, jasne, mym snem je manazerska pozice a tak uz se ted, v rannem veku, pripravuju :D jasne, stul beru do prahy, co to je za otazky? :idea:

    OdpovědětVymazat
  7. Moh bych ti na to říct že tu klimu sis moh vyfotit kdekoli (kde jí maj), ale že to neni důkaz že jí tam máš. Ale já to neřeknu, protože ti věřim že tam vopravdu je. Když to řikáš ty.....

    OdpovědětVymazat
  8. Sem rad za vlozenou duveru :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej