Po Gonu

Tak a je po cyklónu. Plno částí města pod vodou, bahnem, pískem a všemožnym bordelem. Stromy vytrhaný, auta utopený, elektřina nejde a k tomu zmatky nad zmatky s houfama "povodňových" turistů (lama je pressjakošibík-pro rejpaly). Celkově chaos. Před tajfunem byly Ománský pláže označovaný jako jedny z nejčistších ze států v Perskym zálivu. Teď sou pláže obsypaný všemožnym bordelem - co voda smetla do moře, to moře vrátilo pěkně zpet. Celkem spravedlivý :) Jinak zkáza. Doma v pohodě, zřejmě děda postavil barák na výhodnym místě, protože nám ani jednou za večer nevypadla elektřina. Což je zajímavý, protože všichni kolem neměli ani kapku štávy. Nahazuju pár fotek před Gonu a po Gonu. A drak mi ulít :D Příhoda z natáčení na závěr (ehm):Jak si tak akčně fotim, tak si tak šikovně zavřu dveře s klíčkama v zapalování a dveřma samozřejmě locknutejma. Takže 45 minut stepování, volání někam kde to nikdo (samozřejmě) nebere. Nakonec spásněj nápad zajít k nedalekym ománskym jézétdéhochum, který se okamžitě chopili příležitosti dostat nevěřícího psa ze šlamastiky. Teda byl to číňan s LA Lakers kšiltovkou dozadu, ale to je jedno. Za 10 minut byl Hjundaj ready do další akce ...

Komentáře

  1. Zrovna dneska me napadlo , ze budes mit to pivo ze zásob pekne teply bez elektriky......klikari :idea: :P

    OdpovědětVymazat
  2. presne tak, allah vi, ze jsem dobry clovek a zaslouzim si zlatavy mok pekne vychlazeny :D

    OdpovědětVymazat
  3. doufám ze to tam date dohromady než tam pojedem, do takovyhleho svinčíku se me teda nechce, a ty pláže prosím s prositým pískem bez bordelu - dííííkýý 8)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to teda nevim ... jak dlouho byla praha v hajzlu? 8O

    OdpovědětVymazat
  5. tady nejsou šejkové s prachama ž ropy, tady jsou jen dlouhý tunely za který nikdo nesedí. Úplně jiná situace 8O ... koukej to tam popohnat, jinak jedem jinam 8) ( tyvole kód: XX18 - porno s osmnáckou - hustýýýý )

    OdpovědětVymazat
  6. tajnej kod voe a ty to musis vyzvanit :roll: jo, tady sou sice sejci, ale linej arab kazdej arab takze :?:

    OdpovědětVymazat
  7. ale zase se tam zacnou srat evropsky firmy .. tyvoe, jestli to nespravite do konce srpna, tak si domu porid bazen se slanou vodou 8)

    OdpovědětVymazat
  8. ty uz tu davno sou a hrabou a hrabou ... bazenu je tu tedko okolo docela jako dost, pobcas nejakej mrtvej pejsek, ptacek nebo kocicka ... ale je to slany a koupou se v tom jen indosi a pakosi, ale najdou se intimni mistecka :wink:

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej