Arabky dou za polovic!

Z dobře informovaného zdroje sem obdržel velice zajímavou zprávu. A to tu, že se nám tu rozmáhá prostituce. Což neni žádná novinka, stačí, když se projdu kolem devátý večer kolem Hyatu a už z dálky se na mě culí číňanka obarvená na blond, významně točící kabelkou na prstu ;) Takže teď tu jde o ománský kumule, které pochopily, že železo se má kout dokuď je žhavý. Vypadá to tedy na slušně rozjetou zimní sezónu s dumpingovejma cenama, tedy taxou na polovině děvčat ze země skvělého vůdce Maa. Tedy kolem 20-25 riálů, což je cena víc než báječná. Samozřejmě o kvalitě servisu nemůžu hovořit. Zprávu musim ověřit, objevit zákoutí, odkuď milé holčiny vystrkujou lejtka a porovnat s konkurencí. No začíná se blejskat na lepší časy, už aby to tu bylo jako v Malajzii ... vlevo thajky, vpravo malajky, rovně filipínky a za mnou bar ... plzně. A jak vlastně taková arabka vypadá? Docela sexy, aspoň podle tohodle blogu, kterej tu mam samozřejmě blokovanej.

Komentáře

  1. vem ji do Prahy, cestu platím

    OdpovědětVymazat
  2. Ja bch rek ze to je dost risk. Prece jenom si ji budes vybirat zahalenou a aby si po rozbaleni nebyl nemile prekvapenej.

    OdpovědětVymazat
  3. zahalenosti se netreba obavat, holky uz sou slusne rozzipovany a rozhicovany :twisted:

    OdpovědětVymazat
  4. Petr bude předskokan, ale jen vizuální, hlavně nemakat

    OdpovědětVymazat
  5. to ti fakt nemuzu zarucit :D

    OdpovědětVymazat
  6. no jestli masa ty fotky nevidel, tak musim rict ze jsou to fakt kocky, ale takovy bude mit sultán, na pěťu zbydou jen nepovedený ségry :wink:

    OdpovědětVymazat
  7. péro - proč tu zase nejde gravatárek, když ma "bežen" de?

    OdpovědětVymazat
  8. technicka: de teda nejde, tady sem upgradoval blog a uvnitr prispevku sem to nevopravil ... netechnicka: nepovedeny segry sou leda pro chlapecka, velci kluci potrebujou ... no :P

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej