Happy Eid Mubarak voe

Dnešnim dnem tu končí "vánoční" svátky Eid al Adha. Svátek, kdy se vydá mega něco muslimů do Meky se modlit za Ibrahima. Obětujou ty nejlepší kozy, ovce nebo ťavy a ty pak zblajznou. Aspoň že je v Muscatu větší klid, jinak se tu nic zásadního během volna neděje. Čmoudové i beztak chodí do hotelů na pivko a za kurvama, takže vše při starém (na druhou stranu, takovej hotýlek, kde se vám vlněj arabky v kozačkách a minisukních na arabskou hudbu, taky neni špatná záležitost 8)). Milan a další zdrhli sobecky domu na vánoce, takže social life je na bodu mrazu. Takže sem aspoň ozdobil stromek (aby se neřeklo), udělal kotel bramborovýho salátu (kterej teda nevim kdo sní), a na štědrej den si místo kapra dam tučňáka (což je stejně lepší a netrčej z toho kosti). Aspoň že počasí je naprosto skvělý, přes den do 30C, v noci kolem 18, moře kolem 27 a grilování na střeše je prostě pohoda. Stejky z Austrálie, ryby z Ománu, různý marinády zase odsaď, k tomu salátek, pivko, drinky a šíša. Akorát ty ženský (zas) nikde ... no prostě jak někde v gejbáru :D Nějak sem chtěl napsat něco alá vtipnýho a vono nic. Aspoň, že sem si zařídil letenky na 24. ledna a můžu tak na hory. Spolehnout se na ománku, co nám zařizuje letenky, tak letim na lyže tak někdy v létě ... jo a ještě teda pjekný slunečný vánoce ;)

Komentáře

  1. v dálce je videt oblíbená "budící vež" ... krásné :D

    OdpovědětVymazat
  2. ta "dalka" je dost nepresna, je asi tak stejne daleko, jako kdyz si das budik pul metru od hlavy :D

    OdpovědětVymazat
  3. Cus lama, tak cos sis nadelil pod tu jedli??? arabku nebo pakistanku? a zabalenou nebo bez??? Nic ve zlym, Tvoje kommenty jsou fajn poctenicko, tak se neflakej a pis a pridej vic "pictures"! U nas doma furt to samy, ozrali myslivci strilej na honech misto zajicu sami sebe a probuzeni nasra.. medvedi se jim na oplatku zakusuji do rukavu! Howgh! :roll:

    OdpovědětVymazat
  4. tyvole, to je docela blizko 8O, ale aspoň nezaspíš :D

    OdpovědětVymazat
  5. paki neberu :wink: s mesitou za hlavou fakt nezaspim :D

    OdpovědětVymazat
  6. heh lamo co kosti v tucnakovi nenase reci jen nakou ? :-)) jinak tres se .. we r cumming ! :-) oprava redakce: "comming" :D

    OdpovědětVymazat
  7. prase 8O budete tu trpet! :twisted:

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej