Stop!

Já sem dneska, a dalších dnech, neměl potřebu něco psát. Nic se neděje, nikdo mě nenaboural a tak mi ani vězení nehrozí. Zatím. Ale protože se dneska stalo déja vu s Jann (nekecam), tak napíšu takový mini post (cheche, sorry ale teď to nejde). Takový menší intermezzo. No a protože hodlám jít do autoschule tak ... Stop! Jasně, tu značku každý zná. Jenže její výklad je v Ománu poněkud zvláštní. Pokuď byste dělali zkoušku s lokálnim bengem a na stopce jentak zastavili, tak vás čeká smolpachol! Á repeté. Stop tu v podstatě znamená akorát tak dej přednost v jízdě, a když nic nejede, tak to tam nacpi pod plnym knedlikem, ať ses v mosque co nejdřiv. Abych řek pravdu, tak dej přednost v jízdě, tedy tu značku, sem tu nějak moc neviděl, a pokuď někde, tak její zařazení patří asi do informativních značek, asi jako přechod pro chodce. Tam taky nikdo nezastaví. No je fakt, že na přechodu se vyskytujou převážně čmoudi z indopakistánu a ti tady nemaj zrovna velkou cenu ... ani dobře živený ťavy. To je tedy vše k zvlášnostem místní dopravy. Teď si musím rozmyslet story o Jann, páč její dněšní performance byla hodná Národního divadla ... novozélandskýho ;)

Komentáře

  1. delej rychle potrebuju vic o Jann, ten dopis me silene navnadil ! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Je to smejd, nacne to o Jann a pak snad ceka az mu tu historku vydaj knizne...to uz je jak americky serialy...

    OdpovědětVymazat
  3. cheche, necekal bych ze tu taky neco vyplodis :twisted:

    OdpovědětVymazat
  4. minimalne sem musis vzstavit ten super vzkaz :-) hele co kdybzsme se [] nasrali do krabice a poslali to via DHL tve spolubydlici ? :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. neboj, zitra je vikend, treba se jeste v kauze neco prihodi :D no jako napad dobrej akorat sem se da poslat jen do PO BOXu ... a tam by to asi dlouho zahnivalo, a to je pro hovno skoda 8)

    OdpovědětVymazat
  6. čmoudi nemjí velkou cenu :D to je jak za dob otroctví :lol:

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej