Chalas fotbalový mánie

34. Celých 34 let čekal Omán na výhru v arabském Gulf cupu. Moc si teda nedokážu představit tehdejšího ománskýho fotbalistu, když mohli být rádi za 4km asfaltových silnic.
Každopádně si Ománsko-Saudské finále rozhodně užili, neboť vyhráli až 6:5 v penaltovém rozstřelu. V nastavení a pak v době kopání penalt bylo v Muscatu neuvěřitelné ticho. Všichni to tak moc chtěli (záběry Al Jazeery, samozřejmě že sem se plácal na gauči). No ale nakonec jim to ten jejich zázrak, co chytá v anglické Premier league, vyboxoval mimo tři tyče a ománci se jali jásat. Srovnání s našim Naganem ani snad nejde a neni to jen tím, že nenalezli (nevylezli) do (z) hospod oslavovat. Ačkoliv, kdyby znali knajpy, tak by nejenom v alejích bylo nablito ;)
Muscat. Jednim slovem brajgl. Klaxon či trubka (pro imobilní) byla součást defaultního vybavení průmerně jásajícího ománce. Bez něčeho takového, co dělákurvakraváljaksviň, nebylo možno na ulici vůbec vkročit! Samotnou důležitost výhry pak podtrhl sultán, který pár minut po ukončení zápasu vyhlásil na druhý den státní svátek. A pekně pro všechny. Je jisté, že se ó-všemocný tentokrát přiklonil na správnou stranu.

Tak a to bylo asi poslední vzrušení, které se v roce 2009 v Ománu událo. Dál už bude jen vedro, vedro ... a vedro. Ale nejdřív musí pominout nynější, ukrutně studené (fakt nekecam, double deka stačí jen taktak) zimní večery!

Komentáře

  1. taky sis vyzdobil auto a řval sparta forewr ? :twisted:

    OdpovědětVymazat
  2. jo vyzdobil, na parkovisti, kdyz sem ho vodrel vo auto co tam nebylo a pak tam najednou bylo a ja byl bledej ... ale dobre to dopadlo, udelal sem pana rozklepana brada a ulitly mu fceli a co ja jen budu delat a bylo to cajk :D

    OdpovědětVymazat
  3. co neco dalsiho? posledni prizpevek z ledna je docela málo ... :?: :!: :arrow: :?:

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej