A chčije a chčije

Vítej čtenáři! Takže kdy já sem tu vlastně něco naposled napsal ... aha ... tak přestávka byla delší, než bylo původně plánováno. To je fakt. Ale ono nebylo o čem psát. Žádný extempore se nedělo, kromě, dejmetomu, jednoho, který tu stejně nevybliju, protože je to až moc směšný a akorát by to ublížilo mýmu egu ;)

A jak to teď vypadá? Původně, dle dva roky starého plánu, sem se měl touto dobou pomalu balit a vrátit se do knedlozeloráje. Situace se změnila, dolar je opět ve výšinách, koruna na kolenou a v české kotlině řádí krize, živená oranžovorudym stádem ovcí. Takže pobyt prodlužuju tak o rok. Možná míň, možná víc. Navíc sem si, takňák, zvyknul být sám, spolu s propašovanym kalendářem Girls 2008. A ten už teď můžu mít pořád nalistovanej na červnovym měsíci. Kateřině (pracovní název) to moc sluší :D

No a co je novýho v Ománu? Je zima (24C max, 14C min), fouká a předevčírem se přihnala bouře, s monstr bleskama (!), lijavicí, fujavicí a kroupama (wtf v Ománu!!?). A s přestávkama chčije a chčije dodnes. Ománci sou samozřejmě na větvi, protože na skotský počasí nejsou zvyklí. Na větvi sou i z právě probíhajícího fotbalovýho Gulf cupu, kterej Muscat hostí. Tahle, pro Omán, mega akce pobláznila snad úplně všechny ománce a kdo nemá šálu, čepici (vlněnou! je přeci zima), vlajku vyvěšenou na baráku nebo pomalovaný (polepený) auto vlaječkama, srdíčkama a jinym 'grafiti' v ománských barvách, jakoby nebyl. Omán se dostal (bohužel i přesto, že to sou namachrovaný fifleny) do finále se Saudskou Arábií a pokud vyhrajou, tak snad zboří město.

A btw, možná konečně 'dostanu' ománskej řidičák. Samozřejmě za použití lsti a úplatku, jak jinak. A pokud bude insa' allah, tak plán je ... 4 litrovej Jeep Cherokee, ta oldskool krabice. Když bude za dobrou cenu. Ale rači nic neplánovat, protože jakejkoliv plán je v Ománu úplně k ničemu. Co je jistý, že voe přijede James Blunt! No kdo by se netěšil, neasi ;)

Komentáře

  1. Ty haďoure, to je moje vysneny auto :wink:

    OdpovědětVymazat
  2. no ale uz je to docela pekac :D ten novej 2008 je zas trosky drahej, takze se uvidi .. jeste sem koukal na starsi Land Rovery a to by se taky mozna dalo :?:

    OdpovědětVymazat
  3. tyvole, ja myslel že tyhle stánky zavřeli a ono to ještě pokračuje ... a dokonce sem někdo i přizpívá. A jak to auto dostaneš sem ? nebo to je kup na pul roku až rok ? dva roky to držíš v poblitym autě a najednou si koupíš pinďovo auto ?

    OdpovědětVymazat
  4. nezavreli, nebo jeste ne :D proc bych ho chtel dostavat do ceska? co bych delal s nakym offroadem, co zere 20 na 100? :lol: a to auto si koupim protoze je super ... a taky protoze je to pindovo vysneny faro, za chvili stejne tyhle auta skonci v zeleze 8)

    OdpovědětVymazat
  5. to je fak, ja si koupil pindovu motorku, ty si koupis pindovo auto a chlup si koupí pindův barák :lol:

    OdpovědětVymazat
  6. a co v tom omanu delas, smim-li se zeptat? (sorry jsem tu nova)

    OdpovědětVymazat
  7. IT ... staci to tak? :wink:

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej