Poslední ramadán

Nevyhnutelné dnešní půlnocí zaklepalo na dveře a bez ptaní se vetřelo do života. Nepříjemnej, otravnej vetřelec - ramadán. Zavřeli se všechny restaurace a otevřou až po západu slunce. Nesmí se pít, jíst a šukat přes den. Očista to má bejt. Pche ... Tedy ne že by mi ta třetí věc nějak hrozila. Samozřejmě je to platný jen pro poblázněný muslimy, konekonců ať si dělaj co chtěj. Každopádně hladovět kvůli nim nehodlam, stejně jako pít v práci. Sice se musim uklidit do kumbálu, kam postící se muslim nevidí, ale aspoň něco. Heinzovy fazole s chlebem. To bylo dneska, zejtra bude asi písmenková polívka. Taky s chlebem. Pak už nevim. Auto neni, řidičák taky ne. Mafiánská undergroundová půjčovna nebere telefon (potřebuju prověrku?) a maník, co mi má zařídit ománskej řidičák výměnou za nějakej šustivej bakšiš pro změnu taky nebere telefon. Šmejd. Předpověd na další dny tedy dost proměnlivá, spíš zataženo s bouřkama. Švihnout tu nějradši se všim, už toho je za ty, téměř, tři roky fakt hodně.

Komentáře

  1. TAk Lamiiku....teda obrazky..nevim kde je furt beres.....ale jsou vzdycky paraaadni hehe:) dobry dobry:) NO..a od tve posledni navstevy Ceska se mi zda, ze jsi teda dost zatrpklej uz. Chapu ovsem, ze bez auta, to musi bejt opruz nejvetsi. Jak se vlastne dostavas do prace? to bydlis tak blizko, ze dojdes pesky? Co si poridit kolo? hehe Jsem zvedav, jestli az se vratis, budes spokojenejsi:)...jedem do thajska?:D

    OdpovědětVymazat
  2. sem zatrpklej starej dedek ... ale zacina se to lepsit ;) do prace mi dela taxik preci sef ne, kdo jinej :D a z prace du obcas pesky, 17 minut, presne ... ale ve 40C nic moc, na kole bych na omansky silnici prezil asi tak den ... a to thajsko, hele ja bych to ted odlozil teda, ehm 8)

    OdpovědětVymazat
  3. tééda, mě než neco dojde :D pinďa mě musel zasvětit do dění nedávných dnů a dnů, u kterých jsem byl a nedával jsem jim žádný duraz 8) a chválim a držím palce. Thajsko je nahovno, tohle je lepší, aspoň se mě pak už nebudeš smát ale soucítit :twisted:

    OdpovědětVymazat
  4. pinda je zasvecen do deni, ma to v podstate z prvni ruky a co nema, to michal doda a co nedoda michal, to doda michalovi jana :D soucitit ... mno 8) :wink:

    OdpovědětVymazat
  5. otviraj bary o ramadanu nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  6. hehe, no to rozhodne ne ;) nicmene na letisti je i o ramadanu otevrenej duty free shop, to je jedina moznost, jak behem ramadanu nakoupit

    OdpovědětVymazat
  7. tak kde jsou nějaký novinky ? :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej