Klimatizace

Psát blog, Vojtěchovi se to řekne, když neni zas tak co psát. Ale dobře. Tak třeba dnes je víkend, což v mém případě znamená několik hodin koncentrovaný nudy. Rozdělit se to dá na dvě činnosti a) surfovaní po netu, na kterym nikdo neni, protože je brzo ráno/a nebo nikdo nemá po ránu náladu (známe: kafe, čaj, noviny, idnes a jiný ranní pracovní činnosti) b) čtením Kulhánka na lehátku u bazénu. Kulhánek mě sere. Prostě to neni tak dobrý, ale číst se to dá. Přecijenom ten Longin je kabrňák mého stylu. Samá ženská a nic z toho :)) A proto čekám na svou doktorku Camille (modří vědí) ;) Těd k tý klimatizaci. Sem prostě sick, žeru na noc paralen a přes den výborný Septolete. Čmoudi se rozhodli, že když už maj klimu, tak že z ní vymáčknou co se dá. Jejich styl je desně zákeřnej. Ráno si vás pěkně jemňoučce připraví a kolem 1 odpoledne začíná přituhovat, větráky z klimi se roztočí na plný pecky a všude kolem začnou rašit rampouchy. Pak stačí vyjít ven, kde dostanete ťafku od horký zdi a můžu jít rovnou do lékárny pro antibiotika. Svině. Stejně si myslim, že tam někde na velíně, sedí nějakej zastydlej, přičmoudlej Pinďa co otáčí s čudlama a masochisticky se nad náma, chudákama ukájí.Ještě vám řeknu story byt. Tedy že žádnej nemám. Páč každý realitce sem úplně ukradenej. Ne, prostě ve vile s 12 pokojema a nebo v bytě s rozlohou 150 metrů nehodlam přebejvat. Tím pádem sem téměř vyčerpal svoje možnosti a jediný co se naskytlo je menší byt - něco jako 1 + 1, což by na naše poměry znamenalo asi tak 3 + 1, nicméně s cenou kolem 300RO/měsíc, což je bywoko 16500kč. Takže pruda. Vidina, že se ze mě stane ukrutnej Boháč (C) tak mizí v peněžence nenasytnejch šejků. A poslední věc: automat v autě suxx. Neni od věci si zapamatovat, že automat nemá prostě žádnou jedničku, a že dopředu znamená ve skutečnosti dozadu. To je jen situace z jedné křižovatky a jednoho mocného lodního klaksónu co se ozval za mnou ;)

Komentáře

  1. A nebylo by už lepčí zustat v hotelu?

    OdpovědětVymazat
  2. Je to nadhera, mit nad nekym moc. Pridat teplotu, ubrat teplotu, nastydly vajecniky, ryma jako tram........ :))

    OdpovědětVymazat
  3. ....ze ja zavolam velinarovi na poste a ten ti da zabrat :) ......kde sou fotky?

    OdpovědětVymazat
  4. nene, levy ovladani klimy sem zkratoval, to pravy ovladam ja a uz sem si koupil 50cm pravitko, kdo se toho dotkne tak predvedu Igora Hnizda! fotky kua, musim vytahnout fotak furt ...

    OdpovědětVymazat
  5. ber tu vilu, bude za stejny prachy jako ten krcálek, ale pak se tam muzem na dovce krasne rozvalovat .. jupíííí :sunny:

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej