Kočičí pracka

Korejec Akcent A/T
Prvně se vyjádřim k fópá. Chtěl sem to napsat košatě, ale kašlu na vás. Celý se to točí okolo primitivního, nerezovýho kohoutku u vany. Otočíte doprava, teče studená, doleva, teče teplá.
To sem nezvlád. Točil sem doprava. Tudíž sem se koupal 14 dní v dost vlažný vodě. Slovo koupal neni přesný, neboť si koupel představuju trochu delší než dvě minuty a fakování vedení hotelu jak se na mně snaží ušetřit. Jednoho dne sem otočil doleva. 2 minuty tekla ledová voda. Potom začla týct horká ... a stále mám rýmu jako trám.
Dnešní večeře se nesla ve stylu mix grill v čínskoindický restauraci. Byl sem tam za masu. Jako hlavní grilovaný maso byla kočičí pracka. Tak sem si ji dal jako první. S kečupem a hranama. Docela to ušlo, ale při zbytku podivně červených "grilů" mě něco kopalo. Přibližně sem si představil stav Pinďi v Černý hoře při konzumaci buřtu s interně zabudovanym chlupatým kopejtkem (dle Mesiho - šourkem, prasečím). ;)

Dál už jen pár poznatků ze života:
- zítra mě čeká trip po cizinecký policii a udělení residenčního víza. To znamená 10(!) otisků prstů. Nohy zatim nechtěj. Vytáhnutí půl litru krve a podepsání nějakého papíru, který je kompletně v arabštině.

- Korejec je pěknej shit. Netušim kolik má nádrž, ale momentálně sem najel 270km a za 30 na mě zabliká hladový oko. Na to že to blbě jede a je to nějaká 1.3 tak velice nevalnej výsledek.

- Kdybych se vrátil jako diskofil a v Práglu ladil rádio Hej(?) tak mě sekněte přes prsty. Jediný co tu frčí jsou moderní hity západu na jedinym english speaking radiu. V malíčku mam Paris Hilton, Shakiru, Take That a další nadějný kapely. V hotelu zas frčí polská Viva. Polskej rep je dobrej!

- A poslední, to nejlepší. Rýsuje se konečně ubytování. Super velkej byt, 3 + 1. 2 koupelny, luxusní čtvrť. Vedle hned bowling center a "Delvita". Pláž 5 minut chůze. Za půl roku celej barák maj bourat ... no ale neberte to, bydlet na "Ořechovce" :D

Komentáře

  1. jasne pokud podepises papir v arabstine je to dozajista prestup na islam a nebo ortel smrti

    OdpovědětVymazat
  2. spis Kiss...na kissu tohle hraje porad...

    OdpovědětVymazat
  3. to je stejne divny, vedro ze se to neda vydrzet, ale ryma neustoupiii :lol: jo a to kopejtko byl fakt humr ( brrr )

    OdpovědětVymazat
  4. A Korejec má nečekaně bílou barvu.

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, bila je tu velice necekana barva :)) Jinak je tu velka penetrace nejnovejsich Ford Mustangu GT coz me mirne irituje. Je to asi tak casty sportovni auto jako u nas Civic. A rysuje se asi dalsi flat, tentokrat vilka 5 minut od prace s 4 pokojema a 4 koupelnama. Pry vypada super. To uz mozna vytahnu fotak ;)

    OdpovědětVymazat
  6. ted mi to vsechno doslo s tou kocici prackou!!! prej ja kocky nezeru ;)

    OdpovědětVymazat
  7. v tom neni vubec zadnej umysl, jen shoda nahod ;) nesmis bejt tolik vztahovacna :)

    OdpovědětVymazat
  8. shoda nahod, to ti tak budeme verit...to je neco podobneho jako bobika :))

    OdpovědětVymazat
  9. a vidim, ze reklama zabrala :D

    OdpovědětVymazat
  10. bobika? tu reklamu sem v zivote nevidel :)))

    OdpovědětVymazat
  11. eh...ty moje dva predesle komenty nemaji spolu nic spolecneho...v *bobika* upecou mopse a reklama byla myslena tady ta: [reklama]lama bloguje[/konec reklamy] :P, pac se ozvala utubutu ;)

    OdpovědětVymazat
  12. reklama, ze lama bloguje? to jsem vedela uz daaavno... :)) driv nez samotna lama ;)

    OdpovědětVymazat
  13. aha, tak nic :))) *nesmim byt tak vztahovacna*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej