2 měsíce

Vůbec sem dneska nechtěl nic napsat. Už jenom proto, že psát něco obden je kravina. Prostě se neděje nic zásadního. Ani můj vzor, ó mighty penis of Hulán, nepíše každý den, že ;) Dnes teda vyjímka, protože jsou to přesně dva měsíce co sem v Ománu. Ty nějak uběhly a ani nevim jak. Tak mi zatim ani moc nedochází, že bych tu měl strávit dalších 22 měsíců ... ale whatever. Ale co mi došlo dnes ráno, že se nějakym záhadnym zpusobem pomalu nedostanu do poloviny kraťasů a kalhot. Tak sem teda nelenil, postavil se na váhu a co nevidim - za měsíc a půl se nějak změnily čísilka skoro o 4 kila. Tak teď nevim, jestli si tak dobře vařim (ke snídani KitKat, Milkyway a o víkendech nutela), a nebo že by se i z toho nealko piva vytvářely nějaký tantiémy? Takže to je k bachoru ...Počasí: začíná se nechutně oteplovat. To by zas tak ani nevadilo, ale pokud nefouká a je velká vlhkost, jako teď čím dál víc pravidelnějc ... tak to je fakt na p**u. Vyjdu ven a do pěti minut sem mokrej jak prase. Zajímavost: v noci ve 3AM, když sem šel z práce, se kolem mě prohnal gang. Gang divokejch čoklů. Naštěstí sem byl ve fáru, ale příště nebudu bázlivý a pokusim se o reportážní foto, těch kříženců dinga. Ve dne nejsou vidět, protože, prý, terorizují okrajové čtvrti plné indů a pakošů a v noci se stahujou do města, kde se perou u popelnic ... Zajímavost 2: ty fotky jsou z 1000km jižně vzdálenýho Salalahu (provincie Dhofar), za/po období deštů, tedy někdy v srpnu. To jen pro rejpaly, že v Ománu sou jen hory, písek a vřískající muezíni. A ještě tu mam link na závěr, který se hodí ke konverzaci s místníma kurvičkama. Abyste věděli vo co go když už de do tuhýho x)

Komentáře

  1. ty linky na anglický texty mě nebaví. Ničemu tam nerozumim. :?

    OdpovědětVymazat
  2. to prase je skvele, linky *zajimave*, pekne to tady vedes :P

    OdpovědětVymazat
  3. tak jako co mam delat, prekladat veskery stranky do cestiny? to bych nedelal neco jinyho ... ale ze ses to ty tak az nebude o cem psat (tzn budu dokonaly) tak teda neco vytvorim :o

    OdpovědětVymazat
  4. budeš dokonalý??? Nezačínáš trochu Mesovatět?

    OdpovědětVymazat
  5. papir snese vsechno 8)

    OdpovědětVymazat
  6. takze k tomu "vo co go" mam tohle: Web Site Temporarily Down a k tomu "bachoru" mám tohle :D vítej, už si můžes hrát s pindou "na strkanou" :lol:

    OdpovědětVymazat
  7. hmmm...sem si to *vo co go* ani neprecetla 8O

    OdpovědětVymazat
  8. Sry ze se vracim k tem fekaliim, ale behem jednoho tejdne se mi 2x podarilo ucpat zenskej zachod. Zatim nikdo neprisel na to proc a kdo... :twisted: Fotky jsou pekny, posli vic.

    OdpovědětVymazat
  9. Hehe, tak jako, ony problemy trochu pretrvavaj, ale to tu nebudu rozmazavat dokud to neprezenu uplne :D

    OdpovědětVymazat
  10. ale klidne to muzes rozmáznout, a trochu se v tom porejpat, aby se ostatni taky zasmáli :arrow: che :twisted:

    OdpovědětVymazat
  11. jo to je Muf! ...vubec to nejde poznat :roll:

    OdpovědětVymazat
  12. tak nos místo kraťasů ty jejich prostěradla přes hlavu, model tóga 2000 jako Homer, :twisted:

    OdpovědětVymazat
  13. shánim nejakej písek na stavbu, nemel by si :?:

    OdpovědětVymazat
  14. tanker za 3 tejdny v lovosicich, bude stacit? 8)

    OdpovědětVymazat
  15. tyvole to se porad nic nedeje, ani filipínky či jinej sex?

    OdpovědětVymazat
  16. filipinky se nekam schovaly, nicmene, ted se mi zalibila jedna takova pekna afrika, cokolada, zajicek :roll: ... dlouha batikovana sukne, fialova bluza s volanky, cerny nadherny vlasy na ramena a k tomu destnik proti slunci ... faaaajn, herecka to neni, kurva to je, ale co, ve ctvrtek si sednu do starbucks a ocihnu teren :P :twisted:

    OdpovědětVymazat
  17. panáček je zřejmně mlsoun :lol: přesedlal do vyšších pater 8)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Story s hajzlem (fekální)

Zařizování hausu

Neni olej jako olej